E-post
Lösenord
Danskvällar: 334 • DL-Style: 322 • Dansställen: 380 • Artister/band: 837 • Föreningar: 157 • IP: 3.227.235.71

FUB-dans Fre 23 Augusti 2019 (19:00-21:30)

Dummybild då riktig bandbild saknas.
Happy Tunes från ?

Information om kvällen

Full fart på dansgolvet när FUB Botkyrka-Salem ordnar danskvällar särskilt för dig med utvecklingsstörning. Härlig dansmusik och gott om plats på dansgolvet för alla! Alla kan dansa! Och alla kan njuta av att få komma ut till vårt stora, härliga dansgolv som är under segeldukstak med skydd för regn. Parkservering med mackor och kakor från eget bageri finns. Det går även bra att ta med sig egen picknickkorg. Den 2 augusti och den 23 augusti dansar vi från klockan 19.00 – 21.30. Paus 20:00-20:30. Happytunes trio kommer tillbaka till Hågelbyparken och Dans under stjärnorna. Entré: 100 kronor. Ledsagare fritt. Parkserveringen öppnar kl 18.00 där du kan köpa din entrébiljett. Taxi och färdtjänst beställs till huvudentrén, Hågelby Gård i Tumba, Arrangörer är FUB Botkyrka Salem, som nås på telefon 0705-30 68 86.

Band som spelar
Evenemanget har en egen webbplats
Publicerad: 2019-05-07 19:32:26
Godkänd av: Dansprogram.se
[-]

Hågelbyparken

Dummybild då det saknas en riktig
Information om stället

Hågelbyparken gästas varje sommar av Sveriges bästa dansband. Varmt välkommen till en sommar med mycket dans i Hågelbyparken. Stockholms grönaste, skönaste dansgolv. Det generösa segeldukstaket över vår dansbana skyddar från gassande kvällssol och eventuella regnstänk. Tisdagar och torsdagar under sommaren bjuds det upp till pardans i Hågelbyparken. Dansen i Hågelbyparken är demokratisk, det betyder att både herrar och damer bjuder upp till dans. En kväll i månaden kommer Hit Da Floor och kör linedance och två söndagskvällar är det Skeppis på rymmen som arrangeras av Folkmusikhuset Stockholm, Stockholms spelmansgille och Slagsta Gille från Botkyrka. Tisdag: Foxtrot, en del gammalt. Lugnare tempo. Moget. Torsdag: Foxtrot, bugg. Högt tempo. Modernt.

Adress

Hågelby
Botkyrka kommun
Landskapet Södermanland
GPS-koordinater
Lattitud (N): 
Longitud (E): 
Kontakt
Telefon: 08-59907100
E-post: hagelbyparken(snabel-a)hagelby.se
Observera att lokalägaren inte nödvändigtvis är arrangör av alla evenemang. Titta i evenemangsinformationen om det finns uppgifter om arrangör (blå ruta eller under Information om kvällen) och kontakta i första hand dem om frågor gällande evenemanget.
Länkar
Publicerad: 2010-05-14 17:01:44 av Dansprogram.se  •  Senaste ändring: 2019-05-07 19:59:11
Godkänd av: Dansprogram.se

Danskalender

[+]
Inställningar
Mitt landskap Mitt & angränsande Alla
Sök:
[-]

TIPS: Det går att klicka på raderna i kalendern för mer information om ett evenemang. Då hittar du uppgifter som adress, gps-koordinater, telefonnummer och mail till dansstället eller arrangören. Kontaktuppgifterna längst ned på alla sidor går inte till dansställen eller arrangörer, utan till mig som driver den här webbplatsen.

Ny = Nypublicerad eller uppdaterad danskväll / orkester.

Overifierad = Publicerad av anonym besökare, ej verifierad av dansprogram.se ännu.

Nonstopdans = Nonstopdans.

Motionsdans = Motionsdans.

Specialarrangemang = Specialarrangemang.

Den visade informationen har begränsats till 6 månader framåt.

Detta går att ändra i inställningarna längst upp. Klicka på [+] för att expandera inställningsrutan så hittar du inställningen.